Lasă un comentariu

Din motive de securitate comentariile trebuiesc aprobate de un moderator înainte de a fi afișate, așa că nu îți face griji dacă nu îți apare comentariul, în cel mai scurt timp un moderator se va ocupa de comentariul tău!

Comentarii

3 comments on “One Piece – 1002

  1. Acest capitol e prea tare

  2. Un capitol uimitor și iată aici la final Luffy da dovada ca e superior celorlalți pirați din noua generație făcând fata atacurilor lui Big Mom și Kaido fata de Zorro și Killer ms shinobi.

  3. Personal cred ca o sa piarda si lupta asta, mi se pare ca e prea simplu..totuși vorbim despre 2 imperatori.. Nu te poți astepta ca sa ii invinga ca pe doflamingo. Luffy inca nu isi stăpânește toate abilitatile cum trebuie.. Mai ales aceea cu care vede viitorul si totusi ramane de văzut ce se va intampla dar daca am înțeles bine acest arc va trebui sa fie mai măreț decât cel de la marineford, inca nu mi sa parut nimic wow, luffy trebuie sa vina cu o abilitate noua pentru ca gear 4 mi se pare ca are prea multe dezavantaje mai ales ca e limitată si nu mai poate folosi haki o perioada, sunt foarte curios de ce va urma.